Goede Doel 2020-2021

Elk schooljaar zet GTSM allerlei acties op stapel om centen in te zamelen voor een goed doel.

De acties van het schooljaar 2019-2020 werden georganiseerd t.v.v. vzw RADAR, een organisatie die werkt met gezinnen waarin zich ernstige opvoedingsproblemen voordoen. De leerlingen zamelden niet minder dan € 7.500 in voor deze organisatie. Een enorme dank jullie wel!

Tijdens het schooljaar 2020-2021 hebben we gekozen voor een dubbel goed doel:

  • enerzijds onze eigen leerlingen – de speelplaats is mooi, maar kan nog mooier,
  • anderzijds de Merchtemse jeugdbewegingen.

Door corona zijn we beperkt in wat kan en niet kan. Geen streekbierenavond, geen tombola op de spaghettiavond, geen LAN-party, geen gesponsorde winterwandeling naar het Warmste Dorp, geen kerstmarkt,… Maar dat laten we niet aan ons hart komen. Alternatieven genoeg!

We zetten vandaag onze schouders onder die activiteiten die volledig coronaproof zijn. Daar kunnen initiatieven aan toegevoegd worden van zodra we corona achter ons mogen laten: onze klassieke soepverkoop op de markt?, een gesponsorde lentewandeling?, …

Vanuit de werkgroep Goede Doel bieden we graag bij elk rapport (naast mooie punten?) iets extra aan. De opbrengst van deze verkopen gaat integraal naar onze goede doelen.

Het volgende rapport wordt uitgeschreven eind december. De werkgroep Goede Doel offreert hierbij graag eigengemaakte glasonderzetters. Zes onderzetters met een leuke tekst. Om zelf te gebruiken of cadeau te doen .

Via de bestelflyer kan u uw bestelling plaatsen. Wij danken u reeds van harte voor uw steun, aan de school en aan de goede doelen!

vanwege S. De Buyser – directie en het voltallige lerarenkorps
namens alle leerlingen van GTSM en alle jongeren van de Merchtemse jeugdbewegingen