Sprint naar en nu ook voor de examens: 10-17 december

Klaar voor de SPRINT naar de examens? De eerste staan gepland voor 10 december, de laatste voor 17 december.
De examenroosters vind je op Smartschool. 

Alles er doorjagen op die ene namiddag is meestal wishful thinking. Dus als je nog niet uit de startblokken bent geschoten: nu doen!

Last minute studietips, actieplannen en infobundels Leren Leren vind je op de GTSM website onder praktische info – studiebegeleiding. Of Google even en je krijgt heel wat interessante hits. Zoals deze.

  • Zet je GSM en internet uit.
  • Sluit je boek en ‘vertel’ jezelf wat je geleerd hebt. Je leerstof herkennen is immers niet hetzelfde als je leerstof kennen.
  • Hermaak je oefeningen. Hermaak je toetsen.
  • Maak gebruik van de vakspecifieke studietips die de leerkracht je gaf bij de start van het schooljaar.

Geloof in jezelf!
In combinatie met studeren! Bill Gates is niet geboren met 89,8 USD op zijn bankrekening, hij heeft het vergaard. Door hard te werken. Dat begon op de schoolbanken.

SUCCES!

 

Nieuw sinds dit schooljaar: de leerlingen kunnen gebruik maken van een pc van de school met SPRINT-software. Interesse? Ga even langs op het secretariaat bij mevrouw Brugmans, zij zal je graag verder helpen!

 

P.S.

Vergeet zeker niet het bundeltje van de examens en de laatste dagen van trimester 2 eens door te nemen. Daarin vind je ook de planning van de laatste week voor de paasvakantie.