Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

Het einde van schooljaar 2023-2024 is nog maar net in het zicht en we beginnen al aan de voorbereidingen voor schooljaar 2024-2025.
Er dient heel wat besteld te worden om het nieuwe schooljaar goed te starten. Hieronder kan je terugvinden hoe je dit dient te doen.

Boeken bestellen doe je via studieshop.be.

Als je deze voor 15 juli bestelt, ben je zeker dat je je boeken voor het begin van het schooljaar ontvangt!

Meer informatie over het bestellen vind je op onze pagina schoolboeken.

Het bestellen van turngerief, T-shirt en sweater voor de ateliers, locker of schuifmaat kan je bestellen via onze website.

Bestel en betaal (zelf je bedrag uitrekenen en met overschrijving storten) voor 22 augustus en het materiaal ligt klaar op de eerste schooldag!

Klik hier om te bestellen.

Onze leerlingen hebben een laptop nodig op school.

De leerlingen van het eerste tot en met het derde jaar (a-stroom en doorstroom- of dubbele finaliteit) kunnen een laptop huren via de school. Dit kost €50 per schooljaar.
Wil je ook graag een laptop huren, stuur dan een mailtje naar eline.vandevelde@gtsm.be

De leerlingen van het eerste tot en met het derde jaar b-stroom en arbeidsfinaliteit maken gebruik van de laptops die de school ter beschikking stelt in de lokalen. Zij hoeven dus geen laptop aan te kopen of te huren.

De leerlingen van het vierde tot en met het zevende jaar dienen een laptop te leasen via Signpost.eu of eentje zelf aan te kopen.
De informatie in verband met deze leasing/aankoop ontvang je bij het eindrapport of bij je inschrijving op onze school.

Heb je hier nog vragen over of lukt er iets niet? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze school (secretariaat@gtsm.be of 052 37 16 47).