Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

Neen, onze zesdejaars en 7VER vieren nog geen carnaval deze week. Wel vieren zij hun laatste 100 dagen bij ons op school! Dit doen zij door elke dag in thema verkleed naar school te komen.

Maandag 13 februari was het thema kindertijd/kinderprogramma (zie foto boven). Bob De Bouwer, Gertje, Pikachu en Umbreon, Mario, Tinky winky, … konden ons verblijden met hun aanwezigheid tijdens de lessen.
Op dinsdag 14 februari verviel GTSM in de marginaliteit (zie foto 1 hieronder). Geen boekentassen om de schoolboeken in te vervoeren, wel (lege) bakken bier, frigo’s, microgolovens, plastic zakken, enz.
Laten we nog een beetje verder terug in de tijd gaan. Op woensdag 15 februari gingen onze mannen nog wat verder in de tijd… De oertijd (zie foto 2).
Haal jij de duo’s uit foto 3? De leerlingen van het zesde kwamen verkleed als duo’s/trio’s/groepen op donderdag 16 februari.

Als kers op de taart deze week organiseerden onze leerlingen een klasactiviteit voor vrijdag 17 februari. Bowlen, zwemmen, BBQ’en, … onder begeleiding van hun leerkrachten. Een gezellige afsluiter van de week en een leuk begin van hun laatste krokusvakantie op GTSM.

Op vrijdag 21 april organiseren enkelen van het zesde jaar een galabal voor hun jaargenoten van GTSM. Zij zamelden zelf geld in en zorgden zelf voor aanwezige leerkrachten gedurende heel de avond. Iets om naar uit te kijken!