Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

De leerlingen zijn aan hun laatste examens bezig. Op woensdag 22 juni kunnen zij hun schoolboeken sluiten.

Daarna beginnen de leerkrachten aan de deliberaties, terwijl de leerlingen al kunnen geniete van een pré-vakantie.

Op dinsdag 28 juni vindt de plechtige proclamatie van onze eindejaars plaats. Zij sluiten hun middelbare schoolcarrière op die dag af en beginnen aan een heel nieuw hoofdstuk in hun leven. Wij wensen hen alvast veel succes!

Voor de ouders van de andere leerlingen staat er op woensdag 29 juni een oudercontact gepland van 15u00 tot 19u00. Samen met de klastitularis wordt het eindrapport overlopen en de mogelijkheden voor volgend schooljaar besproken.
Als ouder kan je nog tot dinsdag 28 juni om 15u00 een afspraak maken via Smartschool. Of telefonisch op het nummer 052 37 16 47.

De leerlingen waarvan de ouders op woensdag 29 juni niet aanwezig kunnen zijn, dienen donderdag 30 juni om 9u00 naar school te komen om hun rapport persoonlijk af te halen en met de klastitularis het volgende schooljaar bespreken.

Daarna kan de (welverdiende) vakantie beginnen! Eventjes de batterijtjes volledig opladen om aan het volgende schooljaar te kunnen beginnen.

Het secretariaat blijft bereikbaar tot en met 8 juli alvorens ook zij de telefoon van de haak nemen. Vanaf 25 augustus starten zij het nieuwe schooljaar op en kan je hen opnieuw bereiken voor vragen.