Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

GTSM werkt met SKORE (Smartschool). Als leerling (maar beste leerling, ook je ouders) kan je al je punten online volgen. Ook je ‘gedrags-overtredingen’ (m.b.t., orde, discipline en attitude) zijn te consulteren via de GTSM-kaart in het online leerlingvolgsysteem.

Naast het online opvolgen van je kind, is het wellicht ook prettig om een persoonlijk gesprek te kunnen hebben over zijn presteren en welzijn. Dat kan! Vrijdag 23 oktober organiseren we een eerste oudercontact . Voor alle nieuwe leerlingen; sowieso. Daarnaast ook voor onze anciens voor wie wij het nodig achten… Als je begrijpt wat we bedoelen… Hopelijk niet dus!

Zodra het tijd is om een afspraak te maken, ontvangt je zoon/dochter een brief met de procedure hoe een concrete afspraak te boeken. Je ontvangt die dag als ouder ook een bericht op Smartschool. Tot binnenkort. Misschien.