Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

Afgelopen donderdag, 16 september, was er heel wat bedrijvigheid op school.

De politie kwam alle leerlingen hun fiets controleren. Leerlingen werden op de veiligheidsvoorschriften die niet nageleefd gewezen. Met een vriendelijke knipoog vragen de agenten de mankementen in orde te brengen, zodat de leerlingen veilig naar en van school kunnen gaan. Zeker nu de dagen terug korter worden…

De tweedejaars gingen met een begeleidende agente een tochtje maken in de schoolomgeving. De agente besteedde extra aandacht aan de gevaarlijke punten in onze schoolomgeving. Met een woordje uitleg weten de leerlingen waar zij extra aandacht aan moeten besteden.

Onze eerstejaars gingen iets verder met de fiets. Met twee begeleidende leerkrachten reden zij naar Buggenhoutbos. Hier deden zij in het kader van de natuurwetenschappenlessen een echte biotoopstudie.

Foto’s kunnen jullie terugvinden in het fotoalbum.