Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

Donderdag 16 september staat de politie voor de schoolpoorten.

Zij bieden alle leerlingen en alle leerkrachten van GTSM een gratis fietscontrole aan. ‘De politie, uw vriend’? Absoluut!

Zo hoef je geen schrik te hebben als de politie je tegenhoudt op straat voor een fietscontrole. Want jouw fiets zal in orde zijn, aangezien je na 16/09 eventuele aangegeven mankementen zal weggewerkt hebben. Want … een gewaarschuwd man is er 2 waard. Lap hun advies dus niet aan je laars!

Onze 2de jaars fietsen samenĀ met de politie door Merchtem. De politie zal hen wijzen op de gevaren in de schoolomgeving. Zo hopen we de fietsweg voor de leerlingen net dat tikkeltje veiliger te maken.

100 euro voor te hard rijden
250 euro voor het voor de gek houden
van de mensen om je heen