Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

GTSM werkt met SKORE (Smartschool). Als leerling (maar beste leerling, ook je ouders) kan je al je punten online volgen. Ook je ‘gedrags-overtredingen’ (m.b.t., orde, discipline en attitude) zijn te consulteren via de GTSM-kaart in het online leerlingvolgsysteem.

Naast het online opvolgen van je kind, is het wellicht ook prettig persoonlijk gesprek te kunnen hebben over zijn presteren en welzijn. Dat kan.

Donderdag 17 december organiseren we een oudercontact met de klassenleraar. Maar ook hier speelt corona… Het oudercontact kan dus niet fysiek, maar zal online plaats vinden.

Vraag je zoon/dochter naar de brief met de procedure hoe een concrete afspraak te boeken (of check je mailbox, we stuurden de brief ook via mail).

Een minder goed cijfer op het kerstrapport? En u had daar graag eens over gesproken met de betreffende leerkracht? Dat kan. Na de kerstvakantie , op donderdag 7 januari van 18.30 tot 20.30 uur, organiseren we een tweede oudercontact, met de vakleerkrachten dan. Ook daarvan vindt u de details in onze brief.

Echt wel een slecht rapport? Of uw zoon/dochter doet de richting ├ęcht niet graag? Herori├źnteren kan tot 15 januari, maar op 4 januari 2021 al op de juiste stoel zitten is natuurlijk beter. Had u graag een gesprek met de interne leerlingbegeleiding of het CLB. Ook dat kan. Op vrijdag 18 december of tijdens de kerstvakantie.
Stuur een mailtje naar Lies Brugmans (Smartschool) voor een gesprek met de leerlingbegeleiding. Mevrouw Brugmans blijft heel de vakantie bereikbaar.
Stuur een mailtje naar Lies Mergan (lies.mergan@clbnwb.be of asse@clbnoordwestbrabant.be) voor een gesprek met het CLB. Het CLB is open van 21 tot 23 december 2021.