Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

Zoals jullie weten, zet GTSM elk schooljaar in het kader van ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel allerlei acties op stapel om centen in te zamelen voor een goed doel.

De acties van kalenderjaar 2019 werden georganiseerd ten voordele van vzw RADAR, een organisatie die werkt met gezinnen waarin zich ernstige opvoedingsproblemen voordoen. De leerlingen zamelden niet minder dan € 7.500 in voor deze organisatie. Een enorme dank jullie wel!

Wij zijn klaar voor onze eerste actie voor het volgende goede doel (nog nader te bepalen, maar goed zal het zijn!): onze paaseitjesverkoop!

Onze leerlingen verkopen zakjes met 150 gram aan kleine melk, fondant of witte paaseitjes voor een bedrag van € 4. Via bijgevoegd formulier kunnen de bestellingen genoteerd worden.

Mogen we jullie vragen dit formulier samen met het ontvangen geld niet later dan donderdag 5 maart 2020 aan mevrouw Van Praet (secretariaat) te bezorgen?

Op donderdag 26 maart 2020 tussen 15 en 18 uur kunnen de bestelde zakjes dan afgehaald worden in de eetzaal van de school.

Er zal daar een grote chocoladen paashaas staan wachten op onze topverkoper!

Geachte ouders, beste leerlingen, wij danken jullie alvast van harte voor jullie bijdrage aan het goede doel.

Met warme groet

S. De Buyser – directie

Het leerkrachtenkorps van GTSM