Stationsstraat 55, 1785 Merchtem – secretariaat@gtsm.be – 052 37 16 47

Hoe voelt het om lawaaidoof te zijn? Hoe kan een klein schepje stof ontploffen? Hoe creëren we een veiligere omgeving voor onze grootouders, kinderen of kleinkinderen? Zitten we te veel achter onze schermpjes? Waarom doet mijn rug dikwijls pijn? …

De leerlingen van het 5de jaar Mechanische Vormgevingstechnieken, Elektrische Installatietechnieken en Centrale Verwarming en Sanitaire Installaties kregen een heel schooljaar les rond welzijn en veiligheid op de werkvloer. A.d.h.v. praktijkvoorbeelden en experimenten leren ze bewust om te gaan met gevaren en risico’s in hun omgeving, zowel op het werk als thuis.

En dan is het nu tijd om te tonen wat ze geleerd en onthouden hebben op het examen van VCA. De leerlingen die slagen voor dit examen ontvangen een certificaat dat goud waard is op de arbeidsmarkt. Succes!!