Welkom


STEM AF OP DE TOEKOMST

Kies bewust voor technisch en beroepsonderwijs.

Kijk eens om je heen… Onze manier van leven evolueert razendsnel! Wat gisteren nog nieuw was lijkt vandaag doodgewoon. Wij maken elke dag opnieuw dankbaar gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op technologisch gebied.. Wetenschappers doen elke dag opnieuw ontdekkingen en technici en bekwame vakmensen realiseren deze nieuwe inzichten.

 

Welkom-1

Geachte ouders, beste leerlingen,

Ken je STEM? STEM staat voor Science – Technology – Engineering – Maths.

Onze samenleving heeft jonge mensen nodig met een STEM-profiel: mensen met een neus voor wiskunde en exacte wetenschappen, mensen met technisch inzicht, bekwame vakmensen. GTSM draagt graag haar steentje bij aan die samenleving van morgen.

Met ons STEM-studieaanbod leiden wij de ingenieurs, mechanici, elektriciens, vaklui, kortom, de technici van morgen op. Wie kiest voor een opleiding in onze school kiest niet alleen voor een boeiend lessenpakket, maar kiest ook voor een toekomst met veel kansen. STEM dus af op die zekere en mooie toekomst.

Ben je klaar voor een boeiende reis door de wonderlijke wereld van wetenschap en technologie? Wij gidsen je graag gedurende die leerrijke tocht!

Hartelijk welkom in onze school, de schakel naar jouw toekomst!

 

Alexandra De Buyser

Directeur