5 & 6 Centrale Verwarming en Sanitaire Installaties

Jouw talent…

Techniek en praktijk schrikken jou niet af? Je steekt graag de handen uit de mouwen? Je werkt ordelijk en je hebt verantwoordelijkheidszin. Je hebt een passie voor verwarming en sanitair?

Dan is Centrale Verwarming en Sanitaire Installaties de studierichting die jij zoekt!

Door ons aangevuld met …

Deze opleiding maakt van jou een bekwame loodgieter en installateur van centrale verwarming. Je hebt weinig algemene vakken en je spitst je toe op de praktijk.

Je leert technische tekeningen en schema’s begrijpen. Je krijgt inzicht in de verschillende centrale verwarmingsinstallaties. Je leert over dakbedekking en warmteleer, over verschillende materialen. Je leert welke onderhoudswerkzaamheden er moeten gebeuren. Je leert ook over elektrotechniek, regeltechniek en toegepaste elektronica. Ook kwaliteitszorg, veiligheid, milieu, hygiëne en bedrijfsbeheer komen aan bod.

Via de stage doe je nuttige ervaring op en leer je de toekomstige werksituatie kennen. Je maakt ook een geïntegreerde proef (GIP), met een schriftelijk gedeelte en een praktische realisatie.

En daarna?

Deze opleiding maakt van jou een bekwame loodgieter en installateur van centrale verwarming. De arbeidsmarkt ziet je graag komen!

Je kan natuurlijk ook verder studeren en je diploma secundair onderwijs behalen door het specialisatiejaar Verwarmingsinstallaties te volgen.

5 SAN6 SAN
Realisaties Centrale Verwarming
– Technologie
– Praktijk Sanitair & CV
– Stage CV
23
6
17
22
6
9
7
PAV44
Frans11
Godsdienst / NC Zedenleer22
Lichamelijke Opvoeding22
TOTAAL aantal lesuren/week3231