Spaghetti@gtsm: 18 oktober

Maak van vrijdag 18 oktober 2018 een GTSM-avond!
Combineer het oudercontact (voor de nieuwe leerlingen en op uitnodiging) met een lekkere spaghettimaaltijd. Sluit af met een heerlijk dessert en een leuke babbel!

De opbrengst van onze spaghettiavond gaat naar de meerdaagse uitstappen: de 1ste jaars gaan op inleefdagen in september, de 3de en 4de jaars BSO vertoeven enkele dagen in Ieper, de 5de jaars steken over naar Engeland, de 6de jaars bezoeken Frankrijk, het 7de jaar Verwarmingsinstallaties maakt Barcelona 1 weekje onveilig. Ook de ski-reis van de krokusvakantie naar Italië (voor de 2de jaars, aangevuld met alle andere enthousiastelingen binnen de school) wordt met de opbrengst van deze avond gesponsord.
Breng gerust vrienden en familie mee! Immers: (met) hoe meer jullie eten, hoe goedkoper de leerlingen reizen!