Oudercontact en rapport DW1.1: 18 oktober

Waar is die goeie oude tijd … dat je ene 3 op je rapport onderweg naar huis kon veranderen in een 8, toch nog naar die fuif kon, en je pas na het weekend gedonder kreeg als de waarheid aan het licht kwam? …
Die goeie oude tijd … is definitief verleden tijd. GTSM werkt immers met SKORE (Smartschool). Als leerling (maar beste leerling, ook je ouders) kan je al je punten online volgen.

Ook je SODA-overtredingen (stiptheid, orde, discipline en attitude) zijn te consulteren, voor de leerlingen van het 1ste tot het 3de jaar op de SODA-kaart, voor de leerlingen van het 4de tot het 7de jaar in het online leerlingvolgsysteem.

 

Maar naast het online opvolgen van je kind, is het wellicht ook prettig een persoonlijk gesprek te kunnen hebben over zijn presteren en welzijn. Dat kan. Vrijdag 18 oktober organiseren we het eerste oudercontact van het schooljaar. Wij verwelkomen graag alle ‘nieuwe ouders’ (de ouders van onze nieuwe leerlingen), alsook de ouders van onze ‘oude leerlingen’ die ‘een woordje uitleg behoeven’ .

Neem die avond de tijd.
De ouders krijgen de kans om de klastitularis en de vakleerkrachten te spreken. Sommige leerkrachten zijn erg gegeerd. Vul de wachttijd in met een aangenaam babbeltje links of rechts. Ben je geen babbelaar? Breng een boek mee of je smartphone houdt je wel bezig …