GTSM voor de Wereld van Indra – Voettocht met aansluitend kerstmarkt 18/12

GTSM zet zich als elk jaar in voor een goed doel. Het geld dat de school zal inzamelen gaat deze keer naar: de Wereld van Indra.

De Wereld van Indra kwam haar werking voorstellen aan onze leerlingen op 14 november.

Jongeren met gedrags- en/of emotionele problemen en jongeren met een zwakke sociale afkomst zijn erg kwetsbaar. Sommigen verzeilen in een neerwaartse spiraal waar ze het contact met de school en een opleiding kunnen verliezen. De Wereld van Indra komt op voor deze jongeren en vangt hen tijdelijk op om hen opnieuw een gevoel van eigenwaarde en een positief toekomstbeeld te geven.

Diverse acties werden/worden georganiseerd om geld in te zamelen voor deze organisatie:

– de LAN-party op 26 oktober,

– de streekbierenavond op 9 november,

een soeppakkettenverkoop door de leerlingen van 3 BM op 28 november,

– een voettocht op 17 en 18 december. In het kader van ‘Music For Life’ trekken 30 van onze leerlingen naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke om de ingezamelde centen te schenken. Zij stappen terug naar school, waar

– een heuse kerstmarkt op hen wacht, muzikaal opgeluisterd door een muziekgroepje van leerlingen van de school, met name Brit, Maite, Maximo, Siebren en Stijn. Ook alle andere leerlingen, de ouders en de bredere familie zijn zeer van harte uitgenodigd op dit event.