Oudercontact: 17 april

Inderdaad, u mag het oudercontact niet vergeten. Want het is een oudercontact op uitnodiging. Indien u geen mail van ons kreeg voor de paasvakantie: proficiat, uw zoon of dochter doet het goed. Indien u wél een mail van ons kreeg, tja … dan wensen wij u ‘met aandrang’ te spreken …

Dit oudercontact vindt plaats op dinsdag 17 april. Het exacte uur vindt u terug in de mail die we stuurden. Past het uur u niet, kan u met de klassenleraar een ander uur afspreken.

Dit is een gelegenheid om de examenresultaten van Pasen (voor de 1ste en de 2de graad) of het DW 2-rapport te bespreken, alsook het SODA-rapport. Samen met de klassenleraar wordt overlopen hoe uw kind functioneert in zijn/haar studierichting en welke verwachtingen er zijn naar het 3de trimester toe.

Graag tot dinsdag!