Van een succesverhaal gesproken …

Onze leerlingen steunden ook dit jaar een goed doel via de Warmste Week van Studio Brussel: het Kinderkankerfonds. Zij konden Music for Life in Wachtebeke een cheque van niet minder dan € 13.200 overhandigen!

Diverse acties werden georganiseerd:

– de LAN-party op 27 oktober,

– de streekbierenavond op 17 november,

de Warmste Week van 20 tot 24 november met elke middag de verkoop van iets lekkers (wafels, pannenkoeken, soep, hamburgers), een soepverkoop op de markt, een soeppakkettenverkoop door de leerlingen van 3BM,

– de voettocht op 18 en 19 december. In het kader van ‘Music For Life’ trokken de leerlingen dit jaar naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Voor de tocht waren de leerlingen en leerkrachten verdeeld in drie groepen. De stappers legden 42, 21 of 7 kilometer af. GTSM dankt Citroën-garage Van Houts, de drukkerij van Het Laatste Nieuws en De Nieuwpoorthoeve voor hun gastvrijheid op de tussenstops! Jullie ondersteuning met koffie en wafels e.d.m. was wellicht nog meer hartverwarmend dan lekker en leerrijk!

Dank aan alle leerlingen en leerkrachten die zich belangeloos ingezet hebben om al deze activiteiten vlot te laten verlopen! Bedankt aan alle gulle sponsors. Een zeer warme dankjewel aan Stuckens Metalen, die zéér royaal schonken aan het goede doel!

 

(Klik op de foto om te vergroten.)