Winnaar fruitkorf bekend

Op vrijdagavond 20/10 ging onze jaarlijkse spaghettiavond door. Ook dit jaar konden we van een succes spreken dankzij de gouden handen die voor en achter de schermen uit de mouwen werden gestoken. Dank aan iedereen!

Er was deze avond wederom een heerlijke fruitkorf te winnen. De opbrengst van deze fruitkorf gaat naar het goede doel, het Kinderkankerfonds.
Senne Vanden Berghe uit 4IW won de fruitkorf misschien niet zelf, maar kon er wel mee van genieten. Zijn zus had namelijk het gewicht (op enkele grammen na) correct neergeschreven. Zij hebben tijdens de herfstvakantie dus van deze vitaminerijke prijs kunnen smullen.

Dank aan Christophe die ook dit jaar de fruitkorf schonk uit naam van Eetclusief. Hierdoor kunnen wij 301 euro bijtellen bij de opbrengst voor het Kinderkankerfonds.